Uz najam klasičnih ureda, virtualnih ureda i radnog mjesta u svojoj ponudi imamo i mogućnost najma sobe za sastanke. Novo i moderno uređena soba za sastanke Vašim klijentima i suradnicima prikazuje Vašu razinu profesionalnosti i kvalitete. Soba za sastanke može primiti 4-8 osoba.

SOBA ZA SASTANKE1 SAT8-14 SATI14-20 SATI

NARUČI

NARUČI

NARUČI

Soba za sastanke uključujući PDV
102,50 kn310,00 kn310,00 kn
(bez PDV-a)82,00 kn248,00 kn248,00 kn
Pristup internetucheck-korboxcheck-korboxcheck-korbox
Besplatno parkirno mjestocheck-korboxcheck-korboxcheck-korbox

Lokacija u industrijskoj zoni

Soba za sastanke nalazi se u industrijskoj zoni koja je jako dobro povezana sa svim dijelovima grada. Novouređena i moderno opremljena zgrada, našim korisnicima osigurava profesionalnost i ozbiljnost u radu sa svojim klijentima i suradnicima. Također svojim korisnicima smo omogućili u jednoj zgradi sve usluge koje su im potrebne, od najma klasičnih ureda i virtualnih ureda do najma skladišta i automobila.

Recepcija

Za sve vaše klijente i suradnike smo osigurali recepciju gdje će ih dočekati stručno i profesionalno osoblje, koje će Vaše posjetioce uputiti prema sobi za sastanke.

Telefon i internet

Uz najam bilo kojeg od naših paketa sobe za sastanke, uključen je i najam privremenog broj za telefon i privremenog broj za telefaks. U cijenu najma nisu uključeni telefonski troškovi, koji se obračunavaju prema stvarnoj potrošnji. Također soba za sastanke ima i priključak na internet uz neograničen promet.

Namještaj

Soba za sastanke opremljena je sa velikim stolom, 8 uredskih stolica, te dva kožna kauča. Ovisno o Vašim potrebama i željama moguće je nabaviti i dodatan namještaj.

Oprema

Soba za sastanke ima na raspolaganju uređaj za kopiranje, faksiranje, ispisivanje i skeniranje. Također svaki korisnik koji zakupi jedan od naših paketa sobe za sastanke ima na raspolaganju telefonski uređaj. Ovisno o Vašim potrebama moguće je nabaviti dodatnu audio i video opremu.

VIDEO OPREMA2 SAT4 SATI8 SATI

NARUČI

NARUČI

NARUČI

Projektor uključujući PDV
125,00 kn250,00 kn500,00 kn
(bez PDV-a)100,00 kn200,00 kn400,00 kn
Najam TV -a besplatno za korisnike ureda
check-korboxcheck-korboxcheck-korbox

Parking

Za sve naše korisnike, kao i za njihove stranke osiguran je dovoljan broj besplatnih parkirnih mjesta.

Trajanje sastanka

Radno vrijeme recepcije je od 8 sati do 16 sati, dok su svi prostori za korištenje naših korisnika otvoreni 0-24 sata. Cijeli objekt je pod nadzorom čuvara što našim korisnicima jamči sigurnost.