Nudimo najam novo uređenih ureda u industrijskoj zoni. Uredi se slažu ovisno o veličini željenog prostora i broju radnih stolova. Svi uredi su potpuno namješteni i opremljeni osnovnom opremom. Urede je moguće zakupiti na duži i kraći period ovisno o Vašim željama i potrebama.

Troškovi ureda sastoje se od jednokratnog troška otvaranja ureda i mjesečne pretplate ovisno o uredu koji izaberete. U cijenu najma uključeni su troškovi vode, struje, grijanja, hlađenja, interneta, te čišćenja zajedničkih prostora. U ponudi se nalaze tri vrste ureda koji se mogu nadograđivati i kombinirati s ostalim uslugama koje nudimo.

UREDIURED 1URED 2URED 3URED 4

NARUČI

NARUČI

NARUČI

NARUČI

Troškovi otvaranja uključujući PDV
1840,00 kn1840,00 kn1840,00 kn1840,00 kn
(bez PDV-a)1472,00 kn1472,00 kn1472,00 kn1472,00 kn
Mjesečna pretplata uključujući PDV4875,00 kn3625,00 kn2375,00 kn1125,00 kn
(bez PDV-a)3900,00 kn2900,00 kn1900,00 kn900,00 kn
Besplatno parkirno mjestocheck-korboxcheck-korboxcheck-korboxcheck-korbox

Lokacija u industrijskoj zoni

Smješteni smo u industrijskoj zoni koja je jako dobro povezana sa svim dijelovima grada. Novouređena i moderno opremljena zgrada našim korisnicima osigurava profesionalnost i ozbiljnost u radu sa svojim klijentima i suradnicima. Također svojim korisnicima omogućili smo na jednom mjestu sve usluge koje su im potrebne, od najma sobe za sastanke do najma skladišta i automobila.

Recepcija

Za sve vaše klijente i suradnike smo osigurali recepciju gdje će ih dočekati stručno i profesionalno osoblje, koje će Vaše posjetioce uputiti prema Vašem uredu.

Telefon i internet

Uz najam bilo kojeg od naših ureda uključen je poseban broj za telefon i poseban broj za telefaks. U cijenu najma nisu uključeni telefonski troškovi, koji se obračunavaju prema važećem cjeniku operatera. Također svaki ured ima i priključak na internet uz neograničen promet.

Namještaj

Svi uredi u potpunosti su namješteni za osnovni rad. U uredima se nalaze 2-3 radna stola ovisno o veličini ureda, uredske stolice, stolice za stranke, te ormarići sa ladicama. Ovisno o Vašim zahtjevima i željama moguće je nabaviti i dodatan uredski namještaj.

Oprema

Svaki ured ima na raspolaganju uređaj za kopiranje, faksiranje, ispisivanje i skeniranje. Unutar svakog ureda nalaze se telefonski uređaji i TV ekrani. Ovisno o vrsti posla kojim se bavite i Vašim željama moguće je nabaviti i dodatnu uredsku opremu.

Parking

 Za sve naše korisnike, kao i za njihove stranke osiguran je dovoljan broj besplatnih parkirnih mjesta.

Radno vrijeme

Radno vrijeme recepcije je od 8 sati do 16 sati, dok su uredi za korištenje naših korisnika otvoreni 0-24 sata. Cijeli objekt je pod nadzorom čuvara što našim korisnicima jamči sigurnost.